Viser alle 13 resultater

GLITRENDE KJOLER

Paljettkjoler

Paljettkjole

899 kr

Fløyelskjoler

Festkjole

699 kr

Nyttårskjoler

Nyttårskjole

849 kr

Paljettkjoler

Svart festkjole

837 kr

Tettsittende kjoler

Glitterkjole

649 kr

Cocktailkjoler

Vakker festkjole

549 kr
849 kr

Festkjoler

Festkjole

549 kr

Festkjoler

Tight festkjole

649 kr

Glitrende kjoler

Festkjole

649 kr

Festkjoler

Nyttårskjoler

599 kr

Ballkjoler og Aftenkjoler

Svart lang trendy kjole

899 kr

Forny deg med et lekkert utvalg glitrende kjoler

Glitrende kjoler i forskjellige varianter online. Hvorfor ikke fornye din skjønne garderobe med nye lekre glitrende kjoler til diverse anledninger? Hos toplady.no finner du forføreriske glitrende kjoler og festkjoler som passer både til klassiske middagsselskaper og til mer hete og forføreriske øyeblikk.

Vi har et stort utvalg av sexy og glitrende kjoler til fest. Med vårt unike utvalg av festantrekk kan du være sikker på at du finner noe som passer både deg og anledningen! Hos oss finner du alt fra frekke glitrende festkjoler med kort, sexy skjørt til klassiske, lange og elegante kjoler! Hos oss kjøper du glitrende kjoler rimelige. Vi har et bredt utvalg av vakre glitter kjole som er perfekt for nyttårsfest eller lignende spesielle hendelser.

Vi hos toplady.no vet hva kvinner trenger av unik mote for å få frem forføreren i seg! Nå kan du bestille glitrende kjoler online til lav pris. Det er både trygt og enkelt. Vi gir deg bytterett og åpent kjøp i 14 dager.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.