Viser alle 7 resultater

PALJETTKJOLER

Paljettkjoler

Paljettkjole

699 kr

Korte kjoler

Lekker festkjole

699 kr

Nyttårskjoler

Nyttårskjole

649 kr
-60%
160 kr
-60%

Festkjoler

Nyttårskjoler

160 kr
-60%

Cocktailkjoler

New Year Party Dress

120 kr
-60%

Cocktailkjoler

Vakker festkjole

140 kr

Glitrende paljettkjoler med stil

Paljettkjoler i forskjellige varianter med fargene gull, sølv, svart, lilla, rød, etc. Hos oss på Toplady kjøper du paljettkjoler rimelig på nettet. Vi har et bredt utvalg av vakre glitrende paljettkjoler som er perfekte for nyttår, fester eller lignende spesielle festarrangementer.

Vi har mange stilige og trendy paljettkjoler for de som elsker en trendy og forførende look. Paljettkjoler kan samtidig være både stilige og klassiske. Vi har paljettkjoler for alle kvinners smak. Du kan kjøpe en paljettkjole som er figursydd, kort, lang osv., eller du kan velge en kjole i et superelastisk stoff. Utvalget er stort og alle disse vakre, trendy og stilige paljettkjolene gjør at du føler deg forførende og fantastisk. Her kan du raskt og enkelt handle dine paljettkjoler til lave priser. Vi har raske leveranser og du kan enkelt bytte varene. Alltid åpent kjøp og rask levering av våre paljettklær på nettet. På Toplady kan du velge fra et unikt og feminint utvalg av kjoler til dame med paljetter.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.