Viser alle 19 resultater

PARTYKJOLER

Blondekjoler

Blondekjole

449 kr
449 kr

Blondekjoler

Svart Blondekjole

449 kr
-20%
319.20 kr

Blondekjoler

Hvit blondekjole

449 kr

Partykjoler

Vakker kjole

437 kr

Blondekjoler

ADMIRA KJOLE SVART

549 kr

Paljettkjoler

Paljettkjole

699 kr

Fløyelskjoler

Fløyelskjole

649 kr

Nyttårskjoler

Kjole sølv

649 kr

Korte kjoler

Lekker festkjole

699 kr

Festkjoler

Festkjole

449 kr

Nyttårskjoler

Nyttårskjole

649 kr
-60%
140 kr
-60%
160 kr
-60%

Festkjoler

Nyttårskjoler

160 kr
-60%

Cocktailkjoler

New Year Party Dress

120 kr
-60%

Cocktailkjoler

Vakker festkjole

140 kr

Blondekjoler

Svart blondekjole

299 kr

Partykjoler som passer til festlige anledninger

Vi har partykjoler for de fleste festlige anledninger. Partykjoler er elegante kjoler som brukes ved deltakelse på bryllup, bursdagsfester og andre festligheter, og alle kvinner og jenter skulle hatt dette elegante og sensuelle plagget i sin garderobe. Partykjole er flott å ha på seg når du ønsker et sexy, trendy og pent klesplagg, og kan være en figursydd kjole i trikot og mesh med påsydde paljetter. Partykjoler i ettersittende og glitrende stil finner du hos toplady.

Ettersittende partykjole kan også brukes under jakke eller blazer. Partykjole til festlige anledninger kan f.eks. være sensuelle, klassiske, pene og gi deg glitrende, forføreriske og elegante antrekk. Med partykjole og glamour er du skikkelig klar for en kveld ute på byen! Vi har stilige partykjoler med paljetter og ettersittende kjoler for de fleste festlige anledninger. Hos oss handler du trygt og enkelt kvalitets dameklær til lave priser. Velkommen online til oss, vi har stort utvalg i selskapsantrekk.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.