Viser alle 9 resultater

LEGGINGS OG TIGHTS

Bukser

Slengbukser

399 kr

Bukser

Leggings

499 kr
399 kr
399 kr

Leggings & tights

Shapewear leggings

649 kr

Bukser

Leggings

499 kr
499 kr
399 kr

Leggings & tights

Tights shapewear

229 kr

Skap et personlig utseende ved å matche komfortable leggings og tights med mote

Under denne kategorien finner du stilige og rimelige leggings og tights som passer til alle former. Leggings er fint å matche med tunikaer, elastiske tights brukes i dag som moteplagg for kvinner. Trenger du nye komfortable og nyttige bukser eller stramme bukser til fest? Da kan vi anbefale et par leggings. Vi kan love at tightsen blir din nye favorittbukse, ettersom de er så praktiske, myke og smidige. Du kan bevege deg fritt og nyte det behagelige plagget.

Leggings og tights passer perfekt både til fest og til hverdags. Kombiner tightsen med en lang genser eller oversize-topp som går nedenfor baken så får du et perfekt hverdagsantrekk. For en mer festlig stil velg et par glinsende, skinnende, ensfargede, svarte, stramme med skinn-look, og med f.eks. applikasjoner og kombiner med høye hæler og en pen overdel. Eller hvorfor ikke velge et par mer dristige lakkleggings? Da vil du ha det hotteste antrekket på festen. For koselige kvelder hjemme har vi også matte baseleggings. Kolleksjonen består av knelange, ankellange, 3/4, lange og korte leggings i forskjellige farger og modeller som hvitt, svart, mønstret med eller uten strikk. Sykkelbukser eller korte, hvite og stramme leggings er veldig populært å ha under en kjole, spesielt hvis den er gjennomsiktig. Tights gir også et fastere utseende hvis du vil ha dem under klærne. På Toplady har vi trendy damebukser for enhver kvinne. Tidløse, figurbetonte og klassiske leggings finner du som sagt her til hverdags og fest. Våre sexy Skinny bukser er spesielt egnet for jenter og unge kvinner. På Toplady finner du mote, for hverdagen og spesielle anledninger. Kjøp damebukser her, for vi har den beste prisen. Kjøp hos oss på nettet fordi det er enkelt å bestille. Du betaler med sikre betalingsmetoder og får rask levering. Legg inn din bestilling hos oss og dra nytte av våre lave priser.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.