Angel Aura med diadem – Lys opp halloweenfesten

Få engelen eller djevelen din til å skinne med vår engle-aura og tiara! Skap et uforglemmelig halloweenantrekk og la din indre fortryllelse og mystikk komme til syne. Perfekt for å lyse opp natten og spre magi på festen!

129 kr

Produktnr: Hzhr-4-angel-aura Kategorier: ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Engel-aura med diadem – lys opp halloweenfesten din!

Gjør deg klar for en natt full av fortryllelse og mystikk med vår engle-aura og diadem. Dette fantastiske tilbehøret eller kostymet vil lyse opp halloweenfesten og hjelpe deg med å skape et uforglemmelig engle- eller djevelantrekk.

Egenskaper:
Engle-aura: Engle-auraen vår er laget av mykt, luftig materiale i en nydelig og fortryllende farge. Den gir deg en glødende og engleaktig aura som får deg til å stråle i mørket.
Diadem med fluff: Det medfølgende diademet er utsmykket med myke fluff, noe som gir looken din et ekstra preg av eleganse og forførelse. Diademet er justerbart og passer komfortabelt til alle hodestørrelser.

Engel- eller djevelantrekk:
Sett sammen ditt drømmeantrekk med vår engle-aura og diadem:

For et engleantrekk:
Kjole og chiffonsjal: Velg en vakker hvit blonde- eller chiffonkjole med chiffonsjal for å skape et engleaktig utseende. Chiffonsjalet gir en luftig silhuett over skuldrene eller hoftene og en engleaktig følelse. Kan også matches med korsett og lange satenghansker.
Vinger: Match din engleaktige aura med englevinger i hvitt, svart eller rødt for en komplett englestil.
Smykker: Enkle, glitrende smykker i form av stjerner eller englevinger vil fullføre engleantrekket ditt perfekt.

For et djevelsk antrekk:
Kjole eller korsett: Velg en rød eller svart kjole og korsett med blonder eller snøring for en djevelsk forførende look.
Horn: Legg til et djevelhorn som tilbehør for å forsterke djevelskheten.
Smykker: Dristige smykker med røde eller svarte steiner, for eksempel rubiner eller onyx, vil gi djevelantrekket ditt et dramatisk preg.

Om du velger å være engel med engle-aura eller djevel med et forførende preg, vil vår engle-aura og tiara gjøre Halloween-festen din minneverdig. La din indre engel eller djevel komme frem og skinne i dette fantastiske antrekket!

.

Vekt 90 g
Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Farge

hvit, svart

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Angel Aura med diadem – Lys opp halloweenfesten”

Vakkert undertøy i unikt design

Se produktet live hos kundene våre:

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Du kommer kanskje også til å like

2-Pack
69 kr
69 kr
2-PACK
69 kr
79 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.