Djevelhornsdiadem til halloween – djevelsk eleganse

Gjør halloweenkostymet ditt minneverdig med våre djevelhorn! Disse forførende hornene er prydet med svart fluff som gir djevelkostymet ditt et dramatisk preg. Skap din egen dristige stil og la ditt indre dristige jeg komme til syne på festen!

Farge: Svart

.

99 kr

På lager

Produktnr: Hzhr-15-devil Kategorier: ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Djevelhorn-diadem til Halloween – la din indre djevel komme til syne!

Forvandle deg til Halloween-festens mest forførende og dristige figur med våre djevelhorn. Disse hårreisende hornene er prydet med svart lo nederst på tiaraen, noe som gir djevelkostymet ditt et dramatisk og forførende preg.

Egenskaper:
Djevelsk eleganse: Djevelhornene våre er designet for å legemliggjøre djevelsk eleganse og styrke. De er det perfekte tilbehøret for å skape et minneverdig djevelkostyme.
Svart fluff: Den svarte fluffen nederst på diademet gir hornene et suggererende preg, og gir kostymet ditt en ekstra dimensjon av mystikk og fristelse.

Passende Halloween-klær:
For å skape det ultimate djevelkostymet som passer til djevelhornene dine, har vi her noen forslag til klær og tilbehør:

Korsett: Et korsett i en mørk nyanse som rød eller svart vil fremheve figuren din og gi djevelkostymet ditt et dramatisk preg.
Svarte støvler eller høye hæler: Fuldend antrekket med svarte støvler eller høye hæler for en lang og forførende silhuett, samt stayups.

Djevelsk pisk eller trehodet hund: Hvis du vil gå helt ut med djevelkostymet ditt, kan du vurdere å legge til en djevelsk pisk eller en trehodet hund som tilbehør.

Med våre djevelhorn og det perfekte utvalget av klær er du klar til å tre ut av mørket og bli halloweenfestens dristige hovedperson.

Farge: Svart

Størrelse: One size

Størrelse: One size

Djevelkostymet er en djevelsk djevel.

Vekt 50 g
Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Farge

svart

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Djevelhornsdiadem til halloween – djevelsk eleganse”

Vakkert undertøy i unikt design

Se produktet live hos kundene våre:

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Du kommer kanskje også til å like

2-Pack
69 kr
69 kr
2-PACK
69 kr
79 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
New
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.