Magisk og elegant heksehatt med diadem

Skap din egen magi og bli årets Halloween-dronning med en fortryllende og elegant Halloween-stil.

.

129 kr

På lager

Produktnr: Hzhr-7 Kategorier: ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Trå inn i en verden av mystikk og fortryllelse med vår fortryllende vakre og elegant designede heksehatt med diadem – det perfekte tilbehøret til din Halloween-forvandling. Denne magiske hatten er ikke bare et symbol på heksens makt, men også et stilig og unikt tilbehør til kostymet ditt.

Heksehatt med diadem:
Heksehatten vår er laget av sort, fløyelsaktig materiale av høy kvalitet som gir den et sofistikert og eksklusivt preg. Diademet er utsmykket med glitrende svarte og lilla steiner som fanger lyset på en fortryllende måte. Denne tiaraen er en elegant vri på den klassiske heksehatten og tilfører et snev av glamour til Halloween-antrekket ditt.

Match med stil:
For å utfylle heksehatten og skape en komplett look har vi noen forslag til matchende plagg, Halloween-tilbehør og tilbehør.

Hansker: Velg lange, svarte hansker i sateng eller blonder for et snev av eleganse og mystikk. Disse hanskene gir looken din et forførende preg.

Korsett: Et svart eller mørkelilla korsett fremhever figuren din og gir heksekostymet ditt en ekstra dimensjon av sensualitet og styrke.

Tyllskjørt: Et svart tyllskjørt gir halloweenkostymet ditt en leken og forførende dimensjon. Den bevegelige tyllen gir en illusjon av magi når du beveger deg.

Chiffonsjal: Et chiffonsjal kan fungere som et mystisk slør eller som en siste finish på kostymet ditt.

Høyhælte sko og høye hæler: Svarte høyhælte sko og høye hæler gir deg en fortryllende lengde og selvtillit. Til sammen skaper disse matchende plaggene og tilbehøret et halloweenantrekk som ikke bare er fortryllende vakkert og elegant, men også magisk på en måte som får deg til å skille deg ut på festen. Enten du vil være en ond heks eller en forførende trollunge, er vår heksehatt med tiara og de matchende detaljene den ultimate veien til en minneverdig Halloween-opplevelse. Gjør deg klar til å forhekse deg selv med stil i dette fantastiske kostymet!

Størrelse: One Size
Farge: Svart

Vekt 100 g
Farge

svart

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Magisk og elegant heksehatt med diadem”

Vakkert undertøy i unikt design

Se produktet live hos kundene våre:

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Du kommer kanskje også til å like

2-Pack
69 kr
69 kr
2-PACK
69 kr
79 kr
99 kr
Tilbud!
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
New
99 kr
99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.