Englevinger til Halloween – engel eller djevel

La fantasien fly høyt med våre englevinger! Velg selv om du vil at vingene skal peke opp eller ned ved å tre dem på. Se inspirasjonsbilder nedenfor…

.

249 kr

Produktnr: Hzhr-12-wings Kategorier: ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Engelvinger til halloween – skap din engle- eller djevel-look!

Til halloween kan du finne frem din indre engel eller djevel med våre fantastiske englevinger i svart, rødt eller hvitt. Enten du velger å lyse opp som en guddommelig engel eller overgi deg til mørkets krefter som en djevel, er våre justerbare englevinger det ultimate tilbehøret for å forvandle kostymet ditt til noe spektakulært. Velg om du vil at vingene skal peke oppover eller nedover ved å tre dem på.

Funksjoner:
Fargealternativer: Velg mellom svarte, røde eller hvite englevinger for å matche ønsket utseende og humør.
Justerbare elastiske bånd: Våre englevinger er utstyrt med justerbare elastiske bånd som fester vingene komfortabelt på ryggen. Du kan enkelt justere passformen slik at vingene sitter sikkert og stabilt ved å tre ermene gjennom de elastiske løkkene.
Materiale av høy kvalitet: Våre englevinger er laget av materialer av høyeste kvalitet og er lette og behagelige å ha på seg gjennom hele Halloween-natten.
Allsidig bruk: Disse vingene er perfekte for Halloween-feiringer, temafester, cosplay-arrangementer eller andre anledninger der du ønsker å fortrylle omgivelsene dine.

Skap ditt eget utseende:
Velg å være en engel og la de vakre, lyse vingene symbolisere din beskyttende og godhjertede natur. Alternativt kan du omfavne din opprørske side som djevel med de dramatiske røde eller svarte vingene som gir deg en aura av mystikk og makt.

Perfekt for par: Hvis du planlegger å gå på Halloween-fest med noen, hvorfor ikke matche englevingene dine med partneren din som engel og djevel? Det blir en minneverdig kveld!

Størrelse: ca. 60*40 cm

.

Vekt 200 g
Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Farge

hvit, svart, Rød

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Englevinger til Halloween – engel eller djevel”

Vakkert undertøy i unikt design

Se produktet live hos kundene våre:

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Du kommer kanskje også til å like

2-Pack
69 kr
69 kr
2-PACK
69 kr
79 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
Tilbud!
99 kr
99 kr
99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.