Fang mystikken med en rose tiara

Fang mystikken og skjønnheten med vårt vakre rosediadem!

.

149 kr

Produktnr: HZHR-22-one-size Kategorier: ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Fang stemningen av både spenning og skjønnhet med vårt fantastiske rosediadem! Dette unike tilbehøret er perfekt for å gi deg den ultimate mystikken på Halloween, samtidig som det utstråler en fortryllende sjarm på midtsommerfesten.

Diademet er elegant designet med vakre kunstige roser som tilfører et subtilt preg av romantikk og natur. Hver rose er nøye utformet for å etterligne ekte blomster, noe som gir et autentisk og forlokkende utseende. Enten du bruker den for å gi halloweenkostymet ditt en skummel dimensjon eller for å tilføre et feminint preg til midtsommerstilen, vil dette diademet være prikken over i-en.

Den justerbare passformen gjør at du kan bruke diademet komfortabelt hele dagen og kvelden. Dessuten er den lett å håndtere og enkel å ta av og på.

Om du er en entusiastisk halloweenfeirer eller elsker å delta i festlighetene rundt sankthans, vil dette diademet med roser være din perfekte følgesvenn. Den vil garantert trekke oppmerksomhet og gi deg en unik og minneverdig stil. Du kan enkelt matche det med annet tilbehør eller klær for å skape et antrekk som passer perfekt til anledningen.

La vårt rose-diadem være det som tar Halloween-kostymet eller midtsommerstilen din til neste nivå. Opplev den uhyggelige stemningen samtidig som du er utrolig vakker og fortryllende. Bestill din egen tiara med roser i dag og forbered deg på å bli fortryllet av dens magi!

Størrelse: One Size
Farge: Finnes i svart og rød

.

Vekt 20 g
Farge

svart, Rød

Google Product Category

Apparel & Accessories > Clothing > Underwear & Socks > Lingerie Accessories

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fang mystikken med en rose tiara”

Vakkert undertøy i unikt design

Se produktet live hos kundene våre:

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Du kommer kanskje også til å like

2-Pack
69 kr
69 kr
2-PACK
69 kr
79 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
Tilbud!
99 kr
99 kr
99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.