Hårspenne med kanin – Hollywood Charm

Forvandle deg til en Hollywood-kjendis med et lekent preg av playboy-stil med Bunny-hårklemmene. Disse myke kaninørene, med diskret fluff nederst, er det perfekte tilbehøret til kjendisfester, glamorøse Hollywood-arrangementer eller for å gi Halloween-kostymet ditt en fortryllende vri. Gjør et sterkt inntrykk på festen med dette elegante og lekne hårspennet, og bli festens hotteste stjerne!

129 kr

På lager

Produktnr: HZHR-14-clips Kategori:

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Kanin hårspenne – skaper Hollywood-sjarm!

Kanin hårspenne er det ultimate tilbehøret for å gi looken din en Hollywood-twist med en leken følelse av playboy og eleganse. Med to myke kaninører som festes til håret med en praktisk klips, er dette det perfekte tilbehøret til både kjendisfester og Halloween!

Mer detaljer…
Playboy-eleganse: Med en høyde på ca. 10 cm gir disse kaninørene en subtil, men leken playboy-følelse. De er den perfekte detaljen for å tilføre looken din litt ekstra glamour.
Mykt fluff: Ørene er dekket av mykt fluff nederst, noe som gir stilen din en ekstra dimensjon og sjarm.

Slik skaper du festlooken din:
Hollywood Chic: Kombiner Bunny Hair Clip med en stilig dress eller et elegant korsett for en ekte Hollywood-følelse. Legg til et par stilige hæler og noen glitrende smykker for å fullføre looken din.

Halloween Playmate: Til Halloween kan du gi looken din en leken vri ved å kle deg ut som en playboykanin. Kombiner kaninørene våre med et kostyme eller korsett i en dristig farge, og legg til en fluffy duskhale for den rette touchen.

Om du vil skinne på Hollywood-festen, føle deg som en playboy eller gi Halloween-kostymet ditt et lekent preg, er Bunny Hair Clip det perfekte tilbehøret. Sett opp håret og sett på deg ørene for å få alles øyne på deg. Skap minneverdige øyeblikk med denne elegante og lekne hårklemmen!

Vekt 100 g
Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Farge

hvit

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hårspenne med kanin – Hollywood Charm”

Vakkert undertøy i unikt design

Se produktet live hos kundene våre:

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Du kommer kanskje også til å like

2-Pack
69 kr
69 kr
2-PACK
69 kr
79 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
Tilbud!
99 kr
99 kr
99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.