Kontakt TopLady

Gratis frakt?
Ja på alle kjøp over 699 kr. Ellers koster frakt 69 kr.
Hvilke betalingsalternativer finnes?
Vi tilbyr Klarna checkout. Du velger mellom Klarna konto, kreditkort, delbetaling eller faktura.
Hvor lang er leveringstiden?
Leveringstiden er 2-4 arbeidsdager. Bestilinger sendes samme dag hvis de registreres innen kl. 12:00.
Hvordan fungerer returen?
Du klistrer/teiper på returetiketten på forsendelsen din og leverer den till ditt nærmeste poststed.
Hva koster returen?
Vi tilbyr enkle returer med forhåndsutfylte, sporbare returetiketter for 99 kr som dras av på tilbakebetalingen. Du behøver altså ikke å betale noe når du leverer inn pakken. Dette justeres hos Klarna.
Hvis jeg ikke vil/kan bruke deres returetiketter?
Ikke noe problem, returetikettene vi tilbyr er ikke obligatoriske. Du kan sende pakken tilbake på valgfri måte, returadressen er den samme. Vi debiterer deg da ikke for returavgiften.
Når tilbakebetales returen?
Ankommede returer behandles av oss innen tre dager. Deretter kommer tilbakebetalingen til deg innen tre dager, avhengig av ditt valg av betalingstjeneste hos Klarna. Du kan også avtale med Klarna om du vil pause betalingen din, til returen er refundert.
Kan jeg spore pakken min?
Ja, like etter bestillingen er gått gjennom, får du en orderbekreftelse på mailen med all din ordreinformasjon. Når pakken er på vei til deg får du en sporingskode på mail/SMS. Dette trackingnummeret gjelder kun i Sverige. Den siste statusen på trackingen før pakken ankommer Norge er "Göteborg BT". Hvis du har valgt DHL som avsender, vil din pakke kunne trackes hele veien til ditt servicepunkt.
Inngår toll og moms?
Ja, såklart! Prisene i butikken inkluderer moms og toll. TopLady er registrerte i VOEC registeret og har et norsk datterselskap. Det betyr at alt er betalt og klarert av oss og ingenting faktureres i etterkant, slik som enkelte andre eksportforetak gjør.

TOPLADY KUNDESERVICE


Finn pakken din: https://sporing.bring.no/sporing/


Kontaktinformasjon TopLady Norway

Telefon: +46 31 98 90 91
Mandag – Fredag kl. 16:00 – 17:00

Du kan nå oss raskt på e-post, kundeservice@toplady.no

TopLady Norway
Rådastocksvägen 1
435 44 Mölnlycke
Sweden

Kjøp nå, betal senere med Klarna.

Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg fleksible og enkle betalingsmåter, slik at du kan handle det du vil ha, når du vil ha det. Det er trygt, enkelt og smoooth. Velg Klarna i kassen for å kjøpe nå og betale senere. Da kan du motta varene før du betaler for dem. Du kan også velge å dele opp betalingen over tid, eller du kan betale alt med én gang. Det er enkelt, raskt og trygt, og du er alltid dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse.

Del opp.

Del opp kjøpet ditt i håndterbare avdrag. Du legger inn en enkel kredittsøknaden, og får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen. Når du har blitt godkjent og kjøpet er gjennomført administrerer du betalinger i Klarna-appen. Mer informasjon: Klarna tel: 21 01 89 91

 

Kjøp nå. Betal senere.

Kjøp det du ønsker deg i dag. Betal først etter at du har mottatt varene og bestemt deg for å beholde dem. Din 14 dagers betalingsperiode starter når produktet sendes. Klarna-appen gir deg full oversikt over betalinger og gjør det enkelt å returnere varer. Mer informasjon: Klarna tel: 21 01 89 91

kategorier