Temafest med Playboy-kaninkostymer

Inviter til utkledningsfest med temaet “The Playboy Mansion” utkledd som sexy kaniner eller selveste Hugh Hefner.

Hvem har sagt at utkledningsfester må være kjedelige eller ordinære? Noen ganger er det bedre å sprite opp stemningen og kaste seg ut i en fantasiverden der alt er mulig. Hva med en fest der du kan kanalisere din indre playboy eller playgirl og gå inn i rollen som den mest sexy og forførende kaninen som noensinne har vært på dansegulvet?

Med en fest med Playboy Bunny-tema blir det ikke bare en uforglemmelig kveld, men en kveld som garantert vil skape minner for livet. Med sin særegne sjarm og eleganse er Playboy-kaninen et ikonisk symbol på både lekenhet og glamour. Så hvorfor ikke benytte anledningen til å omfavne den og unne deg en kveld i mystikkens og forførelsens tegn?

Til denne spesielle anledningen kan du invitere vennene dine til å kle seg ut som sexy kaniner i slips, komplett med kanintiaraer, korsetter og stay-ups for å sette stemningen. Og hvorfor ikke ta det et skritt videre og gi deg selv sjansen til å skinne som selveste Hugh Hefner, med den ikoniske røde morgenkåpen og den klassiske sjømannsluen?

Sjarmerende Bunnygirl antrekk-sett

349 kr

Dyk inn i mysteriets magi med vårt Bunny Outfit Set for en festopplevelse uten sidestykke. Fint å matche med body og nettingstrømper. MERK! Body og strømpebukser er ikke inkludert, men kan kjøpes. Settet inkluderer: Kaninører, satenghansker, kanin dusk, krage og skjorteermer. .

På lager

SKU: HZHR-9
Category:

Når du skal finne de perfekte kostymene til Playboy Bunny-temafesten, trenger du ikke lete lenger enn til TopLady.no. Med sitt fantastiske utvalg av utkledning og undertøy finner du garantert noe som passer din stil og smak. Fra sexy kanindrakter til Hugh Hefner-inspirerte antrekk – utvalget er både variert og av høy kvalitet, noe som gjør det til det perfekte valget for festen.

Men temafester handler ikke bare om utseende – det handler også om å skape en atmosfære av glede og fellesskap. Sørg derfor for passende musikk, dekorer lokalet med lekne detaljer og sørg for at gjestene er klare til å danse hele natten. Og ikke glem å ta massevis av bilder for å forevige denne minneverdige kvelden!

Så hvis du er klar for å kaste deg ut i en verden av glamour og lekenhet, hvorfor ikke arrangere en fest med Playboy Bunny-tema? Med de riktige kostymene og litt fantasi kan du skape en kveld som det vil snakkes om lenge etter at festen er over. Så la oss kle oss ut, danse og ha det så gøy som bare en playboykanin kan ha det!

Elegant kaninørediadem i vakre blonder

69 kr

Strål som en Playboy Bunny med vårt kaninørediadem i vakre blonder! .

SKU: Hzhr-1
Category:

Rød kimono

299 kr

Rød kimono laget i deilig og myk silkeimitasjon.

SKU: Silky robe Red-1
Category: , , ,
Tags:

Spisse kaninører – fanger oppmerksomheten med eleganse

79 kr

Fang alles oppmerksomhet med våre lange, spisse kaninører. Disse elegante satengørene med diadem er det perfekte tilbehøret til bunnygirl- eller playboykaninkostymet ditt. Match dem med en sensuell body, satenghansker, korsett, hofteskjerf i chiffong, høye hæler og nettingstrømper for en look som utstråler fortryllende eleganse. Gjør deg klar til å forføre, ha det gøy og bli…

SKU: HZHR-13-satin-bunny
Category:

Korsett med metallskinner

449 kr

Svart korsett med metallskinner.

SKU: 21495 Black
Category: ,

Optimal magestøtte med det beste shapewear-tøyet for alle kroppstyper

Formende stringtruser for magen

249 kr

Med fokus på kontroll, kompresjon og komfort har vi designet disse formende stringtrusene for å gi deg det beste fra alle verdener..

Form silhuetten din med Topladys beste shapewear: Forbedre figuren din med førsteklasses magestøtte

I jakten på selvtillit og komfort kan riktig shapewear-undertøy utgjøre hele forskjellen. Shapewear har revolusjonert måten vi ser på mote på, og gir støtte og forbedring på de riktige stedene. Og når det gjelder å finne den perfekte balansen mellom kroppsforming og komfort, er Toplady et forbilde.

Shapewear som fungerer:

Det er slutt på den tiden da man måtte ofre komforten for å oppnå en perfekt silhuett. Shapewear har utviklet seg betydelig, og tilbyr løsninger som er tilpasset ulike kroppstyper og som gir styrke i stedet for å begrense. Hos Toplady vet vi hvor viktig det er å føle seg vel fra innsiden og ut. Derfor er vår kolleksjon av shapewear nøye designet for å gi uovertruffen støtte og samtidig sikre pusteevne og bevegelsesfrihet.

Støtte for magen:

Mange kvinner lurer på hvordan de skal holde magen i sjakk for å se bra ut eller bare for å få støtte. Enten det dreier seg om endringer etter fødselen, vektendringer eller rett og slett et ønske om en jevnere silhuett, er det viktig å finne effektiv magestøtte. Hos Toplady forstår vi nyansene i hver enkelt kroppstype, og derfor har vi et utvalg av formende undertøy som er designet for å gi optimal kontroll over magen.

Her er våre favoritter

Tummy-Control Briefs: Våre Tummy-Control Briefs er laget av presisjonsmaterialer som former midjen på en skånsom måte samtidig som de sitter sømløst under klærne. Si farvel til muffinstopper og hei til et jevnere utseende.
Shaping-shorts med høy midje: Våre shaping-shorts med høy midje er perfekt for deg som ønsker omfattende dekning og støtte. Disse shortsene er designet for å glatte ut og forme mage, hofter og lår, og gir komfort hele dagen uten at det går ut over effektiviteten.
Bodysuits med midjeklemmer: For maksimal effekt med minimal innsats er våre bodysuits med midjeklemmer et must. Konstruert med målrettede kompresjonssoner skaper disse bodyene en flatterende silhuett samtidig som de nesten ikke synes under klærne.
Hvorfor velge Toplady?

Kvalitetssikring: Hvert Toplady-plagg er laget av førsteklasses materialer og gjennomgår strenge kvalitetskontroller for å sikre holdbarhet og ytelse.
Inkluderende størrelser: Vi mener at alle kropper fortjener å føle seg trygge og få støtte. Derfor har vi shapewear i et bredt spekter av størrelser som passer til ulike kroppstyper.
Ekspertveiledning: Er du usikker på hvilken shapewear-løsning som passer for deg? Vår kunnskapsrike kundeservice er her for å hjelpe deg. Uansett om du er ute etter målrettet magekontroll eller fullstendig kroppsforbedring, vil vi veilede deg til det perfekte alternativet for dine behov.
Toplady – det beste innen shapewear med ulike typer magestøtte

Si farvel til dagene med ubehag og selvbevissthet og omfavn kraften i Topladys shapewear. Med våre spesialdesignede plagg med overlegen magestøtte kan du gå ut med selvtillit, vel vitende om at du ser ut og føler deg på ditt beste. Oppdag forskjellen selv, og finn ut hvorfor Toplady er den ultimate destinasjonen for førsteklasses shapewear-løsninger.

Sexy og vakkert undertøy til valentinsdagen

Skjem bort sansene dine – sexy og vakkert undertøy fra TopLady.no på valentinsdagen!

Valentinsdagen nærmer seg, og hva er vel bedre enn å feire kjærlighetens dag med sensuelt og vakkert undertøy? I dette blogginnlegget dykker vi ned i en verden av undertøy som kvinner setter pris på, og foreslår et flott utvalg fra TopLady, en undertøysbutikk som tilbyr et omfattende utvalg av sexy og sensuelt undertøy til valentinsdagen.

  1. Romantisk blonde – en tidløs favoritt:

Blonder er dronningen når det gjelder romantisk undertøy. Blonders delikate og forførende natur gjør dem til en tidløs favoritt. TopLady tilbyr et bredt utvalg av blondeundertøy i ulike stiler og farger, perfekt for å skape en forførende atmosfære på valentinsdagen.

  1. Bølget netting og gjennomsiktige stoffer:

For deg som ønsker en mer vågal stil, er mesh og transparente stoffer det perfekte valget. Dette undertøyet avslører subtilt og skaper en mystisk og sensuell følelse. TopLady har et variert utvalg av push up-bh-er, blondetruser og bodyer i mesh og transparente materialer som vil sette temperaturen høyt på valentinsdagen.

  1. Elegante settsett i sateng – klassisk og luksuriøst:

Sateng har alltid vært synonymt med luksus og eleganse. Et satengsett fra TopLady vil ikke bare få deg til å føle deg som en gudinne, men også gi valentinsdagen et sofistikert preg. Velg mellom ulike farger som passer din personlige stil.

TopLady.se – din destinasjon for sensuelt undertøy:

TopLady er den ultimate undertøysbutikken for å finne det perfekte undertøyet til valentinsdagen. Med et bredt utvalg av stiler, størrelser og materialer kan du skape din egen personlige look for å feire kjærlighetens dag. TopLady.no tilbyr dessuten rimelige alternativer uten at det går ut over kvaliteten.

Finn lidenskapen i sexy undertøy til valentinsdagen

På valentinsdagen er det på tide å skjemme bort sansene og føle seg ekstra vakker og forførende. Besøk www.toplady.no for å oppdage det fantastiske utvalget av sexy og vakkert undertøy. Enten du vil skape en romantisk atmosfære eller overraske partneren din med noe vågalt, har TopLady.no det du trenger for å gjøre valentinsdagen uforglemmelig. Skap minner og feir kjærligheten med stil med det vakreste undertøyet fra TopLady.