Elegant kaninørediadem i vakre blonder

Strål som en Playboy Bunny med vårt kaninørediadem i vakre blonder!

.

149 kr

Produktnr: Hzhr-1 Kategorier: ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Når det er tid for temafest eller halloweenfeiring, er det ingen grunn til å gå på akkord med stilen. Vårt kaninørediadem i vakre blonder er det ultimate tilbehøret som ikke bare vil gjøre deg til festens midtpunkt, men også tilføre antrekket ditt et snev av leken eleganse.

Lekkert design: Dette diademet er ulikt alt du har sett før. Med sine fortryllende lange kaninører i vakre blonder får du en leken og sjarmerende look som passer perfekt til et elegant Playboy Bunny-kostyme. Kaninørene er laget av blonder av høy kvalitet som gir en subtil gjennomskinnelighet og en forførende følelse.

Enkelt å bruke: Vår kaninøre-diadem er behagelig å ha på seg hele kvelden. Den er lett og sitter godt på plass, slik at du kan danse og feste uten å bekymre deg for at den skal gli av. Diademet er i onesize og passer de fleste hodestørrelser.

Perfekt til temafester: Enten du er på en Playboy Bunny-temafest, en Halloween-fest eller et annet festlig arrangement, vil Bunny Ear-diademet vårt gjøre deg til stjernen i showet. Det er den ultimate detaljen som får kostymet ditt til å skille seg ut og gir deg et minneverdig og fortryllende utseende.

Skap magi: Med vårt Bunny Ear Diadem kan du kanalisere din indre Playboy Bunny og skape magi på din neste fest. Det er det perfekte tilbehøret for å tilføre kostymet ditt en ekstra dose glamour og sjarm.

Med kaninørediademet kan du kanalisere din indre Playboy Bunny og skape magi på neste fest.

Vekt 90 g
Farge

hvit, svart, Rød

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elegant kaninørediadem i vakre blonder”

Vakkert undertøy i unikt design

Se produktet live hos kundene våre:

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Du kommer kanskje også til å like

2-Pack
69 kr
69 kr
2-PACK
69 kr
79 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.