Spisse kaninører – fanger oppmerksomheten med eleganse

Fang alles oppmerksomhet med våre lange, spisse kaninører. Disse elegante satengørene med diadem er det perfekte tilbehøret til bunnygirl- eller playboykaninkostymet ditt. Match dem med en sensuell body, satenghansker, korsett, hofteskjerf i chiffong, høye hæler og nettingstrømper for en look som utstråler fortryllende eleganse. Gjør deg klar til å forføre, ha det gøy og bli festens stjerne!

119 kr

Produktnr: HZHR-13-satin-bunny Kategorier: ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Lange spisse kaninører – forvandle deg til en Bunnygirl eller Playboy og fang oppmerksomheten med eleganse og fortryllelse!

Skap en sensuell og mystisk aura med våre lange spisse kaninører i sateng med diadem. Dette utrolig fortryllende hårtilbehøret er det perfekte tilbehør til kostymet ditt og vil bringe frem din indre fristerinne med sin eleganse og stil.

Egenskaper:
Materiale av høy kvalitet: Våre kaninører er laget av sateng med blondedetaljer som gir dem en utrolig forførende og elegant følelse.
Diadem: Det medfølgende diademet er justerbart slik at det passer komfortabelt på hodet ditt og holder de spisse ørene på plass.

Matchende antrekk:
For å skape den ultimate looken som matcher våre lange, spisse kaninører, har vi her noen forslag til klær og tilbehør som vil sette prikken over i-en:

Kropp: Velg en stilig og sensuell kropp i svart eller hvitt som fremhever figuren din og gir kaninkostymet ditt et snev av glamour.
Satenghansker: Lange satenghansker i en matchende farge gir antrekket ditt et elegant og forførende preg.
Korsett: Et korsett i en kontrastfarge gir kaninkostymet ditt en ekstra dimensjon av sensualitet og stil.
Chiffonsjal over hoften: Draper et chiffonsjal over hoften for en leken og forførende detalj som får deg til å skille deg ut på festen.

Høye hæler og nettingstrømper: Fullfør looken din med høye hæler og nettingstrømper for å gi deg selv en fortryllende lengde og selvtillit.

Med våre lange spisse kaninører og det rette utvalget av klær og tilbehør blir du festens hovedattraksjon og fanger oppmerksomheten med din eleganse.

Vekt 50 g
Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Farge

svart, Lyserosa

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spisse kaninører – fanger oppmerksomheten med eleganse”

Vakkert undertøy i unikt design

Se produktet live hos kundene våre:

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Du kommer kanskje også til å like

2-Pack
69 kr
69 kr
2-PACK
69 kr
79 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
New
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.