Spisse kaninører – fanger oppmerksomheten med eleganse

Fang alles oppmerksomhet med våre lange, spisse kaninører. Disse elegante satengørene med diadem er det perfekte tilbehøret til bunnygirl- eller playboykaninkostymet ditt. Match dem med en sensuell body, satenghansker, korsett, hofteskjerf i chiffong, høye hæler og nettingstrømper for en look som utstråler fortryllende eleganse. Gjør deg klar til å forføre, ha det gøy og bli festens stjerne!

79 kr

Produktnummer: HZHR-13-satin-bunny Kategori:

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Vipps, kortbetaling, faktura eller konto

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Lange spisse kaninører – forvandle deg til en Bunnygirl eller Playboy og fang oppmerksomheten med eleganse og fortryllelse!

Skap en sensuell og mystisk aura med våre lange spisse kaninører i sateng med diadem. Dette utrolig fortryllende hårtilbehøret er det perfekte tilbehør til kostymet ditt og vil bringe frem din indre fristerinne med sin eleganse og stil.

Egenskaper:
Materiale av høy kvalitet: Våre kaninører er laget av sateng med blondedetaljer som gir dem en utrolig forførende og elegant følelse.
Diadem: Det medfølgende diademet er justerbart slik at det passer komfortabelt på hodet ditt og holder de spisse ørene på plass.

Matchende antrekk:
For å skape den ultimate looken som matcher våre lange, spisse kaninører, har vi her noen forslag til klær og tilbehør som vil sette prikken over i-en:

Kropp: Velg en stilig og sensuell kropp i svart eller hvitt som fremhever figuren din og gir kaninkostymet ditt et snev av glamour.
Satenghansker: Lange satenghansker i en matchende farge gir antrekket ditt et elegant og forførende preg.
Korsett: Et korsett i en kontrastfarge gir kaninkostymet ditt en ekstra dimensjon av sensualitet og stil.
Chiffonsjal over hoften: Draper et chiffonsjal over hoften for en leken og forførende detalj som får deg til å skille deg ut på festen.

Høye hæler og nettingstrømper: Fullfør looken din med høye hæler og nettingstrømper for å gi deg selv en fortryllende lengde og selvtillit.

Med våre lange spisse kaninører og det rette utvalget av klær og tilbehør blir du festens hovedattraksjon og fanger oppmerksomheten med din eleganse.

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spisse kaninører – fanger oppmerksomheten med eleganse”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
2-PACK
49 kr
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
-40%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 59 kr.
59 kr
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
79 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
HvitHvit
SvartSvart
79 kr
3-PACK
79 kr
79 kr
79 kr99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.