Retur

 

Retur og forsegling

I henhold til regelverket er det angrerett på undertøy så lenge forseglingen ikke er brutt. Hvis forseglingen på varen er åpnet av kunden, gjelder ikke angreretten. Våre produkter er forseglet. Dette skyldes at undertøy er klassifisert som hygieneprodukter og er unntatt fra angreretten av helsemessige og hygieniske grunner ikke egner seg for retur.
 
16.8 Varer relatert til helsevern og hygiene. Det er ikke angrerett på forseglede varer som ikke egner seg for retur av helsevern- og hygieniske årsaker, og hvor forseglingen er brutt etter levering. Dette gjelder for eksempel kosmetiske produkter som leppestift, helsekostprodukter og undertøy.
 
Hvis en retur kommer inn med brutt forsegling, vil den ikke bli erstattet. Hvis en retur kommer uten tilstrekkelig porto og/eller uten at eventuelle skatter og avgifter er betalt, vil det bli belastet et deklarasjons gebyr på for tiden 375 kr. Eventuelle spørsmål om håndtering av returer via VOEC-registeret henvises til Skatteetaten.
 
Hvis du ønsker å returnere innen 14 dager og forseglingen ikke er brutt? Da må du sende returen tilbake til samme adresse som den kom fra. I originalemballasjen og med vedlagt følgeseddel. Betal porto og eventuelle andre avgifter som toll og moms direkte til postbudet ditt.
 

I tilfelle spørsmål vennligst kontakt vår kundeservice.

Kontakt oss Til butikken