Sjarmerende Bunnygirl antrekk-sett

Dyk inn i mysteriets magi med vårt Bunny Outfit Set for en festopplevelse uten sidestykke. Fint å matche med body og nettingstrømper. MERK! Body og strømpebukser er ikke inkludert, men kan kjøpes. Settet inkluderer: Kaninører, satenghansker, kanin dusk, krage og skjorteermer.

.

349 kr

På lager

Produktnummer: HZHR-9 Kategori:

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Når det gjelder å gjøre inntrykk på temafester eller Halloween-feiringer, er vårt Bunny Playboy Outfit Set det ultimate valget for deg som vil være mer enn bare over the top. Dette settet kombinerer eleganse, mystikk og en leken vri for å gi deg en uforglemmelig Halloween-look.

Komplett sett: Bunny-antrekkssettet vårt har alt du trenger for å forvandle deg til en fortryllende playboykanin, enten du er på temafest eller Halloween-fest. Settet inneholder lange, svarte satenghansker, en krage med lange kaninører, elegante skjorteermer og en sjarmerende kanin dusk.

Detaljer som gjør forskjellen: Settet vårt er fylt med små detaljer som virkelig gjør en forskjell. Kaninørene på kragen er laget av myk og smidig sateng som gir en ekstra touch av eleganse. Hanskene er lange og flatterende, mens skjorteermene gir looken din et forførende preg.

Kreativ frihet: Noe av det beste med Bunny Outfit Set er at du kan tilpasse looken din til din egen stil. Bruk det med en svart body, korsett og nettingstrømpebukser for en sensuell vri, og topp det med svarte høyhælte pumps for å skape en forførende og kraftfull look.

Uovertruffen sjarm: Enten du ønsker å skape mystikk eller bare vil ha det gøy og være fortryllende, er vårt Bunny Outfit Set det ultimate tilbehøret. Det gir deg selvtilliten du trenger for å skille deg ut på enhver fest.

Settet inkluderer: kaninører, satenghansker, kanin dusk, krage og skjorteermer.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sjarmerende Bunnygirl antrekk-sett”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

-51%
49 kr
2-PACK
49 kr
-51%
49 kr
59 kr
-40%
59 kr
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
79 kr99 kr
79 kr
79 kr
79 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
HvitHvit
SvartSvart
79 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.