Skinnende oransje korsett-topp

Gjør Halloween minneverdig med vår skinnende oransje partytopp! Med fire formstenger i hardplast fremheves silhuetten din med stil. Perfekt til å forvandle deg til den figuren du ønsker – fra gresskar til brennende demon eller heks! La kreativiteten få fritt spillerom med denne trendy toppen i unik design. Den oransje fargen utstråler energi og glede!

Opprinnelig pris var: 299 kr.Nåværende pris er: 210 kr.

Produktnummer: C1027-Orange Kategorier: ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Vipps, kortbetaling, faktura eller konto

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Sett farge på halloweenfesten med vår fabelaktige Shiny Orange Corset Top med fire tynne lister i hardplast foran! Denne trendy og stilige designen er et perfekt supplement til festantrekket ditt og vil garantert få deg til å skille deg ut i mengden.

Oransje er et symbol på energi og glede, og denne toppen er intet unntak. Den er laget av et fint materiale og er både behagelig og vakker, noe som gjør den perfekt for en hel kveld med moro og latter på halloweenfesten.

De fire tynne, støpte stengene i hardplast fremhever silhuetten din og gir et lekent preg til looken din. De gir toppen en unik og minneverdig karakter, perfekt til Halloween-festen.

Forslag til figurer til Halloween:

  1. Halloween-gresskar: Kombiner denne oransje toppen med et par svarte bukser eller et svart skjørt og legg til en gresskarmaske for en enkel og stilig Halloween-look.
  2. Hocus Pocus Witch: Kombiner toppen med en svart heksehatt, et svart skjørt og spennende tilbehør for å forvandle deg til en heksefigur fra “Hocus Pocus”.
  3. Candy Corn Queen: Inspirert av den klassiske candy corn-dronningen kan du matche toppen med et gult eller hvitt skjørt og legge til litt candy corn-tilbehør for en søt og leken look.

Uansett hvilken rollefigur du velger å ikle deg på halloweenfesten, vil vår skinnende oransje korsett-topp være den perfekte korsett-toppen til antrekket ditt. Så vær forberedt på å skape minner og ha det skummelt på Halloween-festen i denne fantastiske korsettoppen!

Materiale: 65 % bomull og 35 % polyester

Farge: Oransje

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Skinnende oransje korsett-topp”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

kr
29 kr
RødRød
SvartSvart
39 kr
2-PACK
49 kr
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
-40%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 59 kr.
59 kr
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
-30%
HvitHvit
SvartSvart
69 kr99 kr
3-PACK
79 kr
79 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.