Brodert ansiktsmaske

Trå inn i en verden av fortryllende eleganse med vår ansiktsmaske med broderte blonder. Denne masken er perfekt til temafester og Halloween, og er et broderte blondemesterverk som garantert vil få deg til å skille deg ut. Enten du vil være en gåtefull karakter eller skape en forførende atmosfære, er denne ansiktsmasken nøkkelen til et forvandlet og mystisk utseende.

99 kr

På lager

Produktnummer: HZHR-20 Kategorier: ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Oppdag mysteriet med vår broderte ansiktsmaske – nøkkelen til eleganse!

Fange fantasien og omfavn mystikken med vår ekstraordinære ansiktsmaske med broderte blonder. Dette er mer enn bare en maske, det er en portal til en verden av fortryllende skjønnhet og fascinasjon. Med denne masken kommer du til å stjele showet på temafester og trollbinde på halloween.

Flere detaljer…

Håndverk i verdensklasse: Ansiktsmasken vår er et mesterverk av broderte blonder, laget med kjærlighet til detaljene. Hvert eneste sting er et iøynefallende kunstverk som tilfører looken din et subtilt preg av eleganse.

Mystisk forvandling: Bruk denne masken til å forvandle deg selv på temafester eller under Halloween. Forvandle deg til en gåtefull figur, et forførende vesen fra fortiden eller hva du enn måtte ønske. Det er bare du som kan velge din rolle.

Match din sjarm: Kompletter den med et elegant korsett for et fortryllende utseende, eller bruk den sammen med et gotisk kostyme for å oppnå en mystisk atmosfære som vil trollbinde alle rundt deg.

Denne ansiktsmasken er ikke bare et tilbehør – den er et symbol på skjønnhet og mystikk. Ta stilen din til et nytt nivå og la ansiktsmasken med broderte blonder lede deg inn i en verden av fortryllelse og eleganse.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Brodert ansiktsmaske”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

2-PACK
49 kr
-51%
49 kr
49 kr
-51%
49 kr
-40%
59 kr
59 kr
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
79 kr
79 kr99 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
3-PACK
79 kr
79 kr

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.