Elegant tilbehørshatt som smykkedetalj med hårspenne

Høyne stilnivået med vår vakre tilbehørshatt – en uovertruffen kombinasjon av eleganse og unik sjarm! Denne hatten er en sann stjerne i seg selv og vil gjøre deg til kveldens hovedattraksjon på temafester og arrangementer.

249 kr

På lager

Produktnummer: Hzhr-18-blk Kategorier: ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

For de dagene du ønsker å skinne og sette et personlig preg på antrekket ditt, presenterer vi vår elegante Accessoar-hatt som er som et kunstverk i seg selv. Denne hatten er mer enn bare et motestatement; den er et sofistikert smykke som forvandler antrekket ditt til ren luksus.

Flere detaljer…
Unik design: Det som virkelig skiller Accessoar-hatten vår fra mengden, er dens unike design. Den er laget for å ligne en hårspenne, men i en hattform som skaper en oppsiktsvekkende forening mellom mote og funksjon. Hattens krone er utsmykket med vakre detaljer som gir frisyren din en uovertruffen skjønnhet. De intrikate blondematerialene som er brukt, gir hatten en letthet og luftighet, samtidig som de skaper en aura av forførende eleganse.

Luksusfølelse: Når du bruker Accessoar-hatten vår, vil du få en umiddelbar følelse av luksus. Den er designet for å være et eksklusivt smykke som gir antrekket ditt en ekstra dimensjon. Enten du skal ha den på deg til et spesielt arrangement, en temafest eller en burleskkveld, vil den gi deg den glamouren du fortjener.

Multifunksjonell bruk: Denne elegante tilbehørshatten er allsidig og passer til ulike anledninger. Enten det er fest, bryllup, hagefest eller en romantisk middag, vil den gjøre deg synlig. Den er enkel å kombinere med ulike antrekk og stiler, og vil garantert trekke blikket til seg.

Burlesque-inspirert design: Hatten er inspirert av burleskens pulserende verden og har et design som fanger den livlige og lekne atmosfæren fra den tiden. Med vakre detaljer og blondematerialer er hatten som en tidsmaskin som tar deg tilbake til glamorøse forestillinger og spektakulære showgirl-show.

Showgirl-glamour: Denne tilbehørshatten er ikke bare en hatt, den er et stiluttrykk som utstråler showgirl-glamour. Den er utsmykket med detaljer og delikat blondemateriale som får deg til å føle deg som en ekte stjerne på scenen. Enten du bruker den til et burlesk kostyme eller til å løfte festantrekket ditt, vil den få deg til å føle deg fantastisk forførende.

Farge: Svart
Størrelse One Size

.

Vekt 100 g
Varemerke

Farge

country of origin

cn

Google Product Category

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elegant tilbehørshatt som smykkedetalj med hårspenne”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

2-PACK
49 kr
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
59 kr
-40%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 59 kr.
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
79 kr
79 kr99 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
HvitHvit
SvartSvart
79 kr
79 kr
3-PACK
79 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.