Lange nyttårshansker i netting med skinnende perler

Gjør en magisk entré på nyttårsfesten med vakre nyttårshansker. De lange nettinghanskene er pyntet med glitrende perler som gir et glamorøst preg. Gjør deg klar til å lyse opp natten og gi nyttårskjolen din en dose eleganse med dette strålende tilbehøret.

 

.

99 kr

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Disse ekstraordinære hanskene kombinerer lengde, mesh og glitrende perler for å skape et uimotståelig tilbehør til nyttårsantrekket ditt.

Den lange lengden på hanskene skaper en dramatisk effekt og gjør dem til det perfekte valget til en ermeløs eller kortermet nyttårskjole. Mesh-materialet skaper en subtil transparens som gir antrekket ditt et forførende preg.

Det som virkelig gjør hanskene til en stjerne på nyttårsfesten, er de nøye plasserte glitrende perlene. Hver perle fanger lyset og sprer en glitrende magi som gjør deg til festens midtpunkt.

Nyttårshansker er mer enn bare et tilbehør – de er et statement piece som utstråler raffinement og glamour. Enten du danser inn det nye året på en fest eller nyter en intim middag, vil disse hanskene løfte nyttårsgarderoben din til et helt nytt nivå av eleganse og stil. Gjør deg klar til å skinne og ønske det nye året velkommen med et snev av luksus.

 

Størrelse: One size
Farge: Svart

.

Vekt 50 g
Størrelse Undertøy

Farge

,

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lange nyttårshansker i netting med skinnende perler”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

49 kr
2-PACK
69 kr
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
-30%
69 kr
79 kr99 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
-30%
90 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.