Lange, spisse kaninører med diadem

Lag din egen versjon av den hvite kaninen fra Alice i Eventyrland ved å kombinere kaninørene med en klassisk klokkejakke, hansker og et par fargerike strømpebukser. Eller hvorfor ikke gi kaninlooken en magisk touch med glitterdetaljer, glitrende sminke og en tryllestav. Da blir du den mystiske kaninen som trollbinder halloweenfesten! La fantasien løpe løpsk!

99 kr

Produktnummer: Hzhr-6-bunny Kategori:

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Lange spisse kaninører som kan bøyes og med diadem – skap magi på Halloween!

Disse utrolig lange og spisse kaninørene er ikke bare søte, men de er også svært allsidige og skaper et unikt preg på bunnygirl-antrekket ditt.

Funksjoner:
Justerbart diadem: Kaninørene våre er montert på et mykt diadem som enkelt kan justeres for å passe alle hodestørrelser. Dette sikrer en behagelig og sikker passform hele natten.

Lange, bøyelige og spisse: De lange og spisse kaninørene gir deg et mystisk og fortryllende utseende. De kan brettes og bøyes i ulike vinkler for å tilpasse looken etter eget ønske.

Myk fluff: Ørene våre er laget av mykt og luftig materiale som føles behagelig mot huden og gir Playboy-looken din en ekstra dimensjon.

Slik matcher du dem til Halloween:

Diamant sammen med et stilig kaninkostyme: Kompletter kaninørene med et stilig kaninkostyme som inkluderer et korsett eller en leken kjole. Glem ikke å legge til en myk dusk forneden for å gjøre looken enda mer autentisk.

Magisk kanin fra Eventyrland: Lag din egen tolkning av den klassiske hvite kaninen fra Alice i Eventyrland ved å matche kaninørene med en bjellejakke, hansker og et par fargerike strømpebukser.

Fortryllende kaninmagi: Gjør kaninen magisk ved å legge til glitrende detaljer, glitrende sminke og en tryllestav. Du kan være den mystiske kaninen som sprer fortryllelse på halloweenfesten!

Disse lange, spisse kaninørene er det perfekte tilbehøret for å ta halloweenlooken din til neste nivå. Enten du velger å være en søt kanin eller en mystisk tryllekunstner, vil disse ørene hjelpe deg med å skape en uforglemmelig opplevelse. Så gjør deg klar til å kaste deg ut i eventyret og skape magi på halloween med våre fantastiske kaninører!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lange, spisse kaninører med diadem”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

2-PACK
49 kr
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
59 kr
-40%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 59 kr.
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
79 kr
79 kr99 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
HvitHvit
SvartSvart
79 kr
79 kr
3-PACK
79 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.