Romerske hårsmykker – Elegant Goddess

Ta en tidsreise tilbake til antikkens storhetstid med våre romerske hårsmykker! Et fortryllende hårpynt som gjør Halloween-antrekket ditt elegant og mystisk. Skap en tidløs look og imponer festen med din antikke stil, enten som gladiatorkriger eller romantisk gudinne!

99 kr

På lager

Produktnr: Hzhr-10 Kategori:

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Romersk hårsmykke – en tidsreise til antikkens eleganse!

Gi Halloween-antrekket ditt et snev av antikkens eleganse og mystikk med vårt romerske hårsmykke. Dette fortryllende hårtilbehøret henger vakkert nedover pannen din og gir deg et tidløst utseende som vil imponere alle på festen.

Egenskaper:
Romersk eleganse: Hårsmykkene våre er inspirert av den antikke romerske stilen og er designet med sans for detaljer. Det er en hyllest til skjønnheten og storheten i den epoken.
Justerbart bånd: Smykket er utstyrt med et justerbart bånd som gjør det enkelt å feste det til håret og sikre en behagelig passform.

Halloween-antrekk:
Det romerske hårsmykket kan forvandle Halloween-antrekket ditt og gi det et antikt preg. Her er noen ideer til hvilke klær og antrekk som passer perfekt til smykket:

Gresk eller romersk gudinne: Kle deg ut som en gresk eller romersk gudinne med en vakker drapert kjole i lyse toner som hvitt, gull eller krem. Legg til sandaler og den romerske hårlokken for den ultimate antikke elegansen.

Gladiator: Hvis du foretrekker en mer kraftfull look, kan du kle deg som en gladiator. Lær- og metallrustning, sandaler og denne hårlokken skaper en imponerende krigerlook.

Antik dronning: Bli konge eller dronning i ditt eget rike med et stilig antrekk i røde, lilla eller blå nyanser. Pynt deg med juveler og denne romerske hårlokken for et kongelig og majestetisk utseende.

Uansett hvilken antikk stil du velger til halloweenantrekket ditt, vil vår romerske hårlokk være det perfekte tilbehøret til kostymet ditt. La deg fortrylle av antikkens skjønnhet og ta steget inn i en verden av eleganse og mystikk!

.

Vekt 50 g
Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Varemerke

country of origin

cn

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Romerske hårsmykker – Elegant Goddess”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

49 kr
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
2-PACK
69 kr
-30%
69 kr
79 kr99 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
-30%
90 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.