Vakre, spisse katteører – Sjarmerende kattegudinne

Forvandle deg til en fortryllende katt denne Halloween med våre vakre katteører i blonder med diadem. Disse elegante blondeørene er både søte og sofistikerte, og er perfekte for å fullføre Halloween-kostymet ditt. Tilpass kattelooken din og etterlign kjente kattefigurer, eller skap en mystisk vri med disse fortryllende katteørene. Skap uforglemmelige øyeblikk med dette sjarmerende tilbehøret.

99 kr

På lager

Produktnummer: HZHR-16-lace-cat Kategori:

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Fine spisse katteører med diadem – nøkkelen til en sjarmerende halloween!

Vil du forvandle deg til en bedårende og fortryllende katt til halloween? Våre vakre, spisse katteører med diadem er den perfekte løsningen for å gjøre drømmen din til virkelighet! Disse elegante ørene er ikke bare bedårende, de er også svært allsidige og gir et sofistikert preg til Halloween-antrekket ditt.

Produktegenskaper:
Elegant design: Katteørene våre er laget av blonder for et luftig og forførende utseende. Tiaraen er enkel å bruke og holder ørene godt på plass.

Slik lager du Halloween-antrekket ditt:
Sjarmerende kattekostyme: Kombiner katteørene våre med et sjarmerende kattekostyme som inkluderer et spennende og flatterende korsett. Legg til en hale og lange hansker for den perfekte kattelooken.
Etterligne kjente kattefigurer: Vil du etterligne en katt fra populærkulturen? Kombiner ørene med andre trekk fra kjente kattefigurer som Catwoman eller Duchess fra Aristocats.
Magisk og mystisk katt: Hvis du foretrekker en mystisk vri, kan du legge til en tryllestav og noen glitterdetaljer. Du blir en fortryllende katt som trollbinder Halloween-publikummet ditt.

Våre vakre spisse katteører med diadem er det ultimate tilskuddet til Halloween-looken din. Enten du vil være en fortryllende katt, en legendarisk kattefigur eller en magisk katt, vil våre katteører hjelpe deg med å skape en minneverdig og sjarmerende opplevelse. Så gi etter for dine indre katteinstinkter og gjør deg klar til å fortrylle alle på Halloween med disse fantastiske katteørene!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vakre, spisse katteører – Sjarmerende kattegudinne”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

2-PACK
49 kr
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
59 kr
-40%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 59 kr.
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
79 kr
79 kr99 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
HvitHvit
SvartSvart
79 kr
79 kr
3-PACK
79 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.