Luksushansker med satengrosett – eleganse på hendene

Disse hanskene er perfekte til en rekke anledninger. Du kan kombinere dem med favorittkjolen din for en glamorøs kveld ute, eller bruke dem som et elegant tilbehør til et bryllupsantrekk. Hanskene er også perfekte til vintage- eller burlesk-temaer og kan sette prikken over i-en på utkledningskostymet ditt.

149 kr

Produktnr: Hzhr-3 Kategorier: , , ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Luksuriøse hansker i blonder og mesh med satengrosett: Eleganse på hendene! For et snev av tidløs eleganse og forførende sjarm er det bare å velge våre vakre hansker i blonder og mesh til håndleddene, prydet med en iøynefallende sløyfe i sateng. Disse hanskene er det perfekte tilbehøret for å pynte opp antrekket ditt og tilføre en ekstra dose glamour til enhver anledning.

Mer detaljer…
Design: De håndleddslange hanskene våre er laget med sans for detaljer og med blonder og mesh av høyeste kvalitet. De delikate blondene har en tidløs sjarm som aldri går av moten og gir en subtil gjennomskinnelighet som følger hendene og håndleddene dine på en fortryllende måte.

Satinrosett: Det som virkelig setter disse hanskene i en klasse for seg, er den utsmykkede satengbuen som pryder hver hanske. Sløyfen, som er i en kontrastfarge eller -tone til hanskens hovedfarge, fanger blikket og gir hele designet et romantisk preg. Sløyfen er strategisk plassert for å trekke blikket mot håndleddet og gi hver eneste bevegelse et snev av luksus.

Passform og komfort: De håndleddslange hanskene våre er designet for å sitte godt og komfortabelt på hender og håndledd. I tillegg er de enkle å ta av og på, slik at du kan nyte den fortryllende skjønnheten uten problemer.

Farge: Svart, hvit, rød
Materiale: Mesh, blonder, sateng
Størrelse: One Size

Størrelse: One Size.

Vekt 90 g
Google Product Category

Apparel & Accessories > Clothing > Underwear & Socks > Lingerie Accessories

Farge

hvit, svart, Rød

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Luksushansker med satengrosett – eleganse på hendene”

Vakkert undertøy i unikt design

Se produktet live hos kundene våre:

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Du kommer kanskje også til å like

2-Pack
69 kr
69 kr
2-PACK
69 kr
79 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
Tilbud!
99 kr
99 kr
99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.