Hoftebelte med knytebånd i form av et paljettskjørt

Hoftebeltet med bindebånd gir looken din et lekent preg, mens den hvite underkjolen, prydet med hengende paljetter og perler, skaper en forførende bevegelse og en drømmende atmosfære. Dette skjørtet er perfekt for festivalens bohemske vibber og vil garantert gjøre deg til stjernen under stjernene. La det glitre og skinne mens du danser gjennom natten og skaper minner som varer evig.

249 kr

Produktnummer: 11094 Kategorier: , , ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Er du klar til å omfavne festivalens frie ånd med et snev av bohemsk eleganse?

Dette paljettskjørtet er ikke bare et plagg, det er en opplevelse. Med hoftebeltet med bindebånd kan du tilpasse passformen akkurat slik du vil, noe som gir en leken og avslappet følelse som er perfekt for festivalen.

Den hvite underkjolen skaper en luftig og forførende silhuett, med hengende paljetter og perler som glitrer og skaper en hypnotisk dans hver gang du beveger deg. Denne detaljerte designen vil garantert fange oppmerksomheten og sette deg i sentrum av festivalens glade atmosfære.

Kombinasjonen av hvit paljettprakt og perledekorasjoner gir en bohemsk og elegant vibe som utstråler sommerfølelse og frihet. Enten du danser under stjernene eller slapper av på festivalområdet, vil dette skjørtet være perfekt for å gi deg den beste festivallooken.

Så ta med deg dette skjørtet til festivalen og omfavn stilen, friheten og gleden. Dans gjennom nettene og la dette skjørtet bli symbolet på ditt uforglemmelige festivaleventyr!

Størrelse: One size
Farge: Sølv, Svart, Gull

.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hoftebelte med knytebånd i form av et paljettskjørt”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

2-PACK
49 kr
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
59 kr
-40%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 59 kr.
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
HvitHvit
SvartSvart
79 kr
79 kr
3-PACK
79 kr
79 kr
79 kr
79 kr99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.