New Year’s Shine – sølvfarget stretchkjole med paljetter

Dette sølvfargede stretchskjørtet er det perfekte valget for å pifte opp nyttårsantrekket ditt. Skjørtet er laget i et komfortabelt, elastisk materiale og har en elastisk midje prydet med skinnende paljetter, og vil gi et festlig og glamorøst preg til antrekket ditt.

210 kr

Produktnr: D21364 Kategorier: , , ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Skap magi på nyttårsfesten med vårt glitrende sølvfargede stretchskjørt! Den flatterende passformen og det smidige materialet gjør at du kan danse natten lang med stil og komfort. Den elastiske linningen gjør at størrelsen kan justeres. Nyttårsskjørtet er dekorert med vakre paljetter som gir skjørtet ekstra glamour og et snev av luksus.

Dette skjørtet er et must for deg som vil skille deg ut og gjøre et minneverdig inntrykk på nyttårsaften. Kombiner det med en elegant bluse for en sofistikert look, velg en festlig topp for ekstra glamour, eller legg til en edgy vri med et stilig hvitt, svart eller sølvfarget korsett. Fullfør stilen med et par stilige strømpebukser for et gjennomtenkt og komplett festantrekk.

Uansett hvordan du velger å style den, vil du garantert tiltrekke deg oppmerksomhet og ønske det nye året velkommen med stil og eleganse.

 

Farge: Sølv
Materiale: 95 % polyester, 5 % elastan

Farge: Sølv
Materiale: 95 % polyester, 5 % elastan

Vekt 100 g
Størrelse Undertøy

, ,

Farge

Google Product Category

Apparel & Accessories > Clothing > Skirts

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “New Year’s Shine – sølvfarget stretchkjole med paljetter”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

49 kr
2-PACK
69 kr
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
-30%
69 kr
79 kr99 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
-30%
90 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr
99 kr

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.