Stringbody i lakk med sølvfarget glidelås

Forførende stringbody med underbust og netting i utringningen, prydet med sølvfarget glidelås i skrittet og halterneck-design. Perfekt for å skape en dristig og elegant look.

Stringbodyen er flott med en push-up-bh under og nettingstrømpebukser eller stayups.

349 kr

Produktnummer: HZHR-29 Kategori: Stikkord:

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Vipps, kortbetaling, faktura eller konto

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Stringbody i lakk med sølvfarget glidelås

Vår forførende stringbody som kombinerer sensuell design med moderne detaljer. Denne elegante bodyen er utsmykket med en sølvfarget glidelås i skrittet, noe som gir både funksjonalitet og en dristig touch.

Det skaper en flatterende silhuett og en spennende opplevelse for brukeren. Underbust og nettingutringning… Bodyen har en forførende underbust som fremhever de naturlige kurvene dine, mens nettingmaterialet i utringningen skaper et dypt og forlokkende uttrykk.

Halterneck-designet gir ekstra støtte og fremhever skuldrene og ryggen på en elegant måte. Matchende strømpebånd i tyllskjørt … For å fullføre looken følger det med et matchende strømpebånd i tyllskjørt. Denne vakre detaljen gir en flørtende og romantisk touch, perfekt for å skape en stilig helhet.

Tyllskjørtet er både søtt og sexy, og kan enkelt festes til favorittstrømpene dine. Perfekt med nettingstrømpebukser… Kombiner denne stringbodyen med et par nettingstrømpebukser for en uimotståelig stil.

Nettingstrømpebuksene utfyller bodyens design og skaper en helhetlig og forførende look som du garantert vil bli imponert av. Funksjoner…

Materiale: Stretchy materiale Farge: Svart blank lakk med sølv glidelås Design: String body med underbust, netting i halsen og halterneck Inkluderer:

Matchende strømpebåndholder i form av et tyllskjørt Anbefalt kombinasjon: Strømpebukse i netting Gjør et dristig statement og føl deg uimotståelig i vår sensuelle stringbody med sølvglidelås og matchende strømpebåndholder.

Perfekt for spesielle anledninger eller når du vil føle deg ekstra sexy og selvsikker.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Stringbody i lakk med sølvfarget glidelås”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
2-PACK
49 kr
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
-40%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 59 kr.
59 kr
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
79 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
HvitHvit
SvartSvart
79 kr
3-PACK
79 kr
79 kr
79 kr99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.