Satenghansker pyntet med perler

Ta festlooken din til neste nivå med disse praktfulle lange hanskene i sateng, pyntet med vakre perler foran. Dette elegante tilbehøret tilfører antrekket ditt et snev av glamour og raffinement, noe som gjør dem til det ultimate valget til en fancy fest eller et spesielt arrangement.

Farge: Svart, hvit
Lengde: ca. 40 cm

Lengde: ca. 40 cm

99 kr

Produktnummer: 11095 Kategorier: , , ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Klarna

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Et snev av eleganse: Satenghansker pyntet med perler for den perfekte festlooken

Satengens glatte og luksuriøse overflate gir hanskene en flatterende glans, mens perlenes delikate detaljer skaper en subtil, men iøynefallende dekorasjon. Disse satenghanskene er et kunstverk for hendene og løfter øyeblikkelig hele looken din til et nytt nivå av raffinement.

Hanskene har ingen fingre, men i stedet en stropp på siden som glir over langfingeren. Dette gir hanskene en elegant vri og gjør det mulig å beholde fingertuppfølsomheten mens du bruker dem. Den subtile detaljen gjør dem også lettere å bære og gir dem en smidighet som er perfekt til dans, mingling og andre sosiale anledninger.

Disse hanskene er ikke bare et tilbehør, de er et must for deg som ønsker å gjøre inntrykk. Enten du kombinerer dem med en vakker aftenkjole eller en elegant buksedress, vil disse hanskene definitivt trekke oppmerksomheten mot hendene dine og gi antrekket ditt et sofistikert preg.

Så neste gang du skal på fest eller et glamorøst arrangement, bør du vurdere å løfte looken din med disse lekre lange hanskene.

Disse hanskene er ikke bare et tilbehør; de er et must for alle som ønsker å gjøre inntrykk.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Satenghansker pyntet med perler”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

-51%
49 kr
2-PACK
49 kr
-51%
49 kr
49 kr
-40%
59 kr
59 kr
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
HvitHvit
SvartSvart
79 kr
79 kr
79 kr99 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
79 kr

Spesialister på korsetter

Vi tilbyr korsetter, midjekorsetter, midjesko, skinnkorsetter med eller uten metallskinner i topp kvalitet. Gjør som våre 50 000 kunder i Norge og kjøp korsett! Vi tilbyr hundrevis av forskjellige korsetter i unike stiler som ikke tilbys i vanlige butikker. Vi har Norges største utvalg på nett med eget lager i Norge.

Se korsetter

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.