Hårspenne for glamour og mystikk

Oppdag en uendelig kilde til skjønnhet og mystikk med hårspenne Elegance. Dette hårspennet er et mesterverk av høyeste kvalitet, og er laget av spisser som danner en fortryllende rose, prydet med glitrende perler og luftige fjær. Bruk den medfølgende spennen eller tiaraen til å holde den på plass hele kvelden og natten. Perfekt til temafester eller som et uimotståelig Halloween-tilbehør som garantert vil vekke oppsikt. Skap tidløs eleganse og bli festens mystiske stjerne!

149 kr

På lager

Produktnummer: HZHR-19 Kategorier: ,

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Vipps, kortbetaling, faktura eller konto

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Opplev en følelse av tidløs eleganse med vår vakre hårspenne, designet for å tilføre et snev av glamour til looken din. Vår elegante hårspenne, som kan festes med enten den medfølgende låsen eller diademet, er en sann skatt i smykkeskrinet ditt.

Dette mesterverket er utsmykket med delikate blonder som danner en fortryllende rose. Hårspangen er laget av materialer av høy kvalitet og er et kunstverk i seg selv. Perlene som pryder den skaper en glitrende effekt som fanger alles blikk, mens fjærens lette eleganse gir den et luftig og forførende preg.

Denne hårklemmen er ikke bare et smykke, men et statement-tilbehør som passer perfekt til en rekke anledninger. Bruk den med stolthet på en temafest der eleganse og mystikk er nøkkelord, eller la den løfte Halloween-kostymet ditt til uventede høyder. Den er den perfekte følgesvenn når du vil skape et magisk og minneverdig utseende.

Om du velger å bruke den til en sofistikert aftenkjole eller går all in på temafestens karakter, vil denne hårklemmen forvandle utseendet ditt til noe ekstraordinært. Opplev et nivå av skjønnhet og glamour som er tidløst og klassisk med vår elegante hårspenne.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hårspenne for glamour og mystikk”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
2-PACK
49 kr
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
-40%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 59 kr.
59 kr
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
79 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
HvitHvit
SvartSvart
79 kr
3-PACK
79 kr
79 kr
79 kr99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.