Kjedetilbehør til topper og BH-er

Elegant kjedetilbehør til topper og BH-er – Glamour for alle anledninger Oppdag vårt trendy kjedetilbehør med vakre sølvkjeder og et justerbart halskjede. Dette allsidige tilbehøret gir en edgy og sofistikert look, ideelt både til hverdag og fest.

299 kr

På lager

Produktnummer: HZHR-27 Kategori: Stikkord:

Raske leveringer med Bring

Sikker betaling med Vipps, kortbetaling, faktura eller konto

 Prisgaranti på alt

Produkt
informasjon

Beskrivelse

Oppdag vårt elegante kjedetilbehør som er designet for å tilføre antrekket ditt en ekstra touch av glamour og stil. Dette tilbehøret er utsmykket med sølvfargede kjeder og nagler, og er perfekt å bruke over en topp eller til og med som en unik BH eller over BH-en. Det er både iøynefallende og sofistikert, noe som gjør det til et allsidig tilskudd til garderoben din.

Funksjoner: Sølvkjeder: Vakre sølvfargede kjeder pryder magen på en elegant og iøynefallende måte, noe som gir et sofistikert og trendy utseende. Halskjede: Et praktisk kjede som festes i nakken for en sikker og behagelig passform. Beltedesign med nagler: Tilbehøret har et beltelignende utseende, prydet med sølvfargede nagler som gir en edgy og moderne stil.

Bruk: Over en topp: Forsterk en enkel topp med dette kjedetilbehøret for en elegant og elegant look, perfekt til fest eller spesielle anledninger. Som BH: Hvorfor ikke bruke den som en dristig og unik BH?
Den er perfekt til festivaler, parader, karneval, maskerader, temafester eller når du vil markere deg. Allsidighet: Dette tilbehøret er ideelt for alle som ønsker å tilføre litt glamour til antrekket sitt, uansett anledning.

Stil og komfort: Juster for perfekt passform: Med sin fleksible design og justerbare kjeder kan du enkelt justere tilbehøret slik at det passer til kroppen din. Komfort: Til tross for sin detaljerte design er tilbehøret behagelig å ha på og gir en luksuriøs følelse til antrekket ditt. Legg til en ekstra dose glamour i garderoben din med kjedetilbehøret vårt. Det er perfekt til alle anledninger der du ønsker å skille deg ut og føle deg spesiell. Enten du bruker den over en topp eller som BH, vil dette tilbehøret gjøre ethvert antrekk minneverdig og stilig.

Størrelse: One Size
Farge: Svart/sølv

Vekt 100 g
Størrelse Undertøy

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Farge

Varemerke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kjedetilbehør til topper og BH-er”

Vakkert undertøy i unikt design

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
2-PACK
49 kr
-51%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 49 kr.
-40%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 59 kr.
59 kr
HvitHvit
RødRød
SvartSvart
69 kr
79 kr
LyserosaLyserosa
SvartSvart
79 kr
HvitHvit
SvartSvart
79 kr
3-PACK
79 kr
79 kr
79 kr99 kr

Norges hotteste korsetter

Korsettet er hemmeligheten bak den fantastiske timeglassfiguren du får. Superfin under jakken slik at du får et komplett antrekk. Korsettet gir den beste følelsen og alle kvinner bør ha et korsett i garderoben. Korsettet gjør deg omtrent to størrelser smalere og ser fantastisk ut!

Korsetter Best i Test

Rask leveranse

Vi leverer sporbart hele veien med Bring til representant eller pakkeboks.

Sikre betalinger

Sikker betaling med Klarna, kort, mobil, bank eller 30 dagers gratis faktura.

Norges beste priser

Toll og moms er alltid inkludert i våre priser når du kjøper. Da vi ikke tilbyr retur av undertøy, kan vi derfor tilby Norges laveste priser.